Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kotka liitelee korkealla, osittain pilvien verhoamalla taivaalla suoraan yläpuolellasi. Tunnet tuulen hennon tuulen tuiverruksen ja kultaisten aurigonsäteiden ihanan lämmön pehmeällä turkillasi. Nummen heinät havisevat ja kutittelevat jalkojasi. Ilma on täynnä lukemattomia hajuja, kuten toiset karhut, saaliit ja makeantuoksuisset kukat, jotka täplittävät nummea. Edessäsi avautuu kuitenkin jotain mahtavampaa, suuri laakso jyrkkine vuorenrinteineen ja salaperäisine etsineen, joista olet kuullut tarinoita. sydämesi hakkaa jännityksestä, mutta käpäläsi eivät ole vielä tehneet päätöstä. Lähdetkö laaksoon suureen seikkailuun, vaikka et ehkä pääse enää takaisin, vai käännytkö ymäpri palataksesi takaisin tutuille maille?

Lämpimästi tervetuloa tänne täysin uuteen, ripauksella fantasiaa höystettyyn karhuilla pelattavaan tarinaroolipeliin, karhulaaksoon nimeltä Bliandale!

Kuten jo ehkä yllä olevasta tekstistä huomaa, sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan joukkoon, luoda oma hahmosi ja kirjoittaa sillä tarinoita Bliandalen värikkäässä maailmassa. Täällä, mahtavien karhujen hallitsemassa laaksossa lähes kaikki on mahdollista. Bliandalessa voit kokea luonnovoimien armottomuutta, taistelua, jännitystä ja riemua!

Saatoit kenties kiinnostua. Kaikenkarvaiset pelaajat aloittelijoista vuosien kokemusta omaaviin konkareihin otetaan ilolla vastaan! Astu vain rohkeasti laaksoa asuttavien petojen jännittävään elämään.

Sivuilla yritetään panostaa pelaajien viihtyvyyteen ja luoda mahdollisimman kiinnostava juoni. Jos et ole kuitenkaan liittymisaikeissa, voit jättää kynnenälkesi viekkuun. Cbox on myös aina avoinna tyhjänpäiväiseenkin jutteluun.

- Korvu

copyt&info | linkinvaihto

 

Päivitykset

1.4.2017: Pitkän tauon jälkeen maailma-osiota jälleen päivitetty. Sivut saattavat valmistua ylläpitäjän laiskuudesta riippuen jo kesäkuuhun mennessä :"D

20.2.2017: Monille sivuille lisätty tekstiä ja joitakin muokattu.

 

SIVUT OVAT VIELÄ PAHASTI KESKEN!

- 17.3.2018

©2019 Bliandale - suntuubi.com